FINAND Servicii Profesionale în Finanțe

Mediul economic românesc este dinamic, iar legislația financiar-fiscală din România este într-un proces continuu de revizuiri și modificări, cu impact imediat și direct asupra activelor personale și afacerilor din România. Analizăm și organizăm informații, căutăm soluții, răspundem întrebărilor specifice privind diverse aspecte financiar-fiscale, oferim asistență continuă sau pentru proiecte specifice, elaborăm opinii scrise și informăm cu privire la ultimele modificări relevante ale legislației financiar-fiscale.

Consultanță fiscală

Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau reprezentantul unei companii, este important să aveți siguranța că deciziile cu implicații fiscale sunt gestionate de către profesioniști.

Servicii contabile

Pentru afacerile personale sau la început de drum, PFA sau startup, suntem convinși că antreprenorii au nevoie de un contaconsultant.

Finanțe & Bănci

Este important ca decizile pe termenul lung să fie asistate de experți. Combinăm competențe și experiență practică pentru a identifica cele mai bune soluții de finanțare și economisire.