Cine suntem

Suntem o echipă de consultanți liber-profesioniști cu experiență multidisciplinară. Lucrăm pe baza de proiecte de consultanță, folosind intens comunicarea online. Juridic, suntem persoană fizică independentă (PFI consultant fiscal), în colaborare cu persoane fizice autorizate.

Suntem consultanți de peste 15 ani, am lansat FINAND în 2006. În acești ani, am oferit soluții și am elaborat rapoarte de consultanță pentru peste 100 de proiecte de consultanță.

Suntem practicieni de peste 20 ani, suntem implicați direct în diferite domenii ale economiei. Avem experiența profesională în relația cu statul și instituțiile financiare.

Suntem dedicați să oferim soluții. FINAND a apărut pentru că cei din jurul nostru au luat decizii financiare importante pe baza unor informații incomplete sau eronate. Am observat că statul, fiscul, băncile și alte instituții nu oferă informații clare și corecte despre obligațiile și drepturile legale ale persoanelor.

Suntem mândri că am câștigat încrederea partenerilor noștri, persoane fizice și reprezentanți ai unor companii din industrii variate, de la comerț până la energie verde.

Suntem fondatorii publicației online CFNET Finanțe Taxe – codfiscal.net, lansată în 2007, 150.000+ de cititori lunar.

Suntem autorizați să oferim consultanță fiscală. Avem acces la colaborări cu bancheri, avocați, contabili și consultanți acreditați.