Avantajele FINAND

De ce serviciile profesionale FINAND sunt diferite?

FINAND este:

EFICIENT. CONECTAT.
Este important să primești rapid soluții personalizate și recomandări utile.
Folosind comunicarea ONLINE,  vom elimina timpul pierdut.
Ești conectat direct cu un consultant personal FINAND, riscul aplicării unor informații neactualizate/neclare este aproape zero.

SIMPLU. INTUITIV. RAPID.
1. Accesezi www.finand.ro sau emailul personal.
2. Completezi formularul online/emailul cu informații detaliate despre situația de analizat.
3. Analizăm cererea de consultanță și vă propunem tariful pentru proiectul dvs. de consultanță. Semnăm electronic contractul de consultanță. Vă solicităm pe email informații/documente suplimentare. Elaborăm și vă transmitem pe email raportul de consultanță personalizată. Răspundem la oricefel de clarificări sau explicații suplimentare. Discutăm la telefon sau participăm cu plăcere la întâlniri face-to-face.

MULTIDISCIPLINAR.
Deținem experiență practică în domenii distincte ale mediului economico-financiar. Analizăm cu atenție legislația aplicabilă. Avem colaborări cu practicieni și experți din domenii variate.

GARANTAT.
Încrederea în profesionalismul consultantului este totul. Garantăm calitatea și buna credință în furnizarea soluțiilor noastre. Restituim orice tarif, dacă apreciați că raportul de consultanță este incomplet/irelevant. Prin contract, garantăm gratuitatea tuturor solicitărilor de clarificare/completare ulterioare.
Dacă întrebarea depășeste expertiza/resursele noastre, vă vom informa și vom recomanda imparțial un alt consultant.

CONTROL. BUGET.
Prin modeul de tarifare, vă oferim un control deplin al bugetului de consultanță.
Am implementat și dezvoltat sistemul de credite prepaid, astfel partenerul are un control continuu al bugetului de consultanță.

OPTIM. ONLINE.
Tarifele sunt eficiente, FINAND este dezvoltat pentru a susține o politică optimă de tarife, prin utilizarea intensă a comunicării ONLINE.