Analiză Contabilă

Pentru afacerile personale sau la început de drum, PFA sau startup, suntem convinși că antreprenorii au nevoie de un contaconsultant.
Oferim servicii de analiză contabilă la pachet cu soluțiile de planificare și consultanță fiscală personalizate pe nevoile persoanelor fizice autorizate și companiilor startup.

Avem convingerea că serviciile noastre contabile și de consultanță oferă plus valoare, asigurând siguranţa raportărilor contabile obligatorii, exactitatea cifrelor şi conformitatea întregului proces financiar-contabil al afacerii dumneavoastră.

Serviciile contabile FINAND acoperă aspecte privind:

– training privind organizarea și ținerea contabilității și întocmirea raportărilor contabile pentru persoane fizice autorizate / întreprinderi individuale 
– asistență în întocmirea unor rapoarte contabile operationale pentru manager(i)
– consultanță contabilă pentru stabilirea tratamentului contabil aplicabil unor tranzacții specifice și legătura cu tratamentul fiscal asociat
– completarea Registrului de încasări și plăți și a Registrului inventar PFA
– asistență privind întocmirea documentelor justificative primare
– asistență contabilă periodică acordată contabililor PFA/proprii pentru tranzacții complexe

Soluțiile FINAND nu includ înregistrarea cronologică a documentelor contabile primare folosind software specializat sau organizarea și ținerea contabilității și întocmirea raportărilor contabile.