Valorile FINAND

FINAND a fost dezvoltat și este definit de 5 valori. Muncim în spiritul lor și credem că putem deveni mai buni și mai performanți pentru partenerii noștri.

ENERGIE
Energia dată de ambiția de a crea este nemărginită, încăpățânarea de rezolva probleme și dorința de a identifica soluții sunt „defectele” care ne ajută să mergem mai departe. Pasiunea de a găsi soluții este sursa energiei. Garanția calității soluțiilor noastre derivă din această pasiune.

CURIOZITATE
Suntem curioși, vrem să știm mai mult, vrem să înțelegem complet și corect toate aspectele de analizat. Suntem deschiși în gândire și promovăm schimbarea.

BUNA CREDINȚĂ
Nu suntem perfecți, nu deținem adevărul suprem, mai greșim, dar întotdeauna vom refuza proiecte de consultanță care ne depășeșc expertiza și resursele. Niciodată nu ne vom ascunde de erorile noastre. Suntem responsabili și garantăm buna credință față de partenerii noștri.

ÎNCREDERE
În consultanță, încrederea clienților în consultanți este totul. Nimic nu se câștigă mai greu, și nimic nu se pierde mai ușor. De asemenea, fără încrederea în propriile forțe, niciun argument sau raționament nu pot fi susținute în fața clienților.

PARTENERIAT
Noi nu avem și nu vrem clienți, noi vrem și avem numai Parteneri. Credem cu tărie, că un raport de consultanță nu este complet fără confruntarea de opinii între consultant și partener. Un raport de consultanță este eronat, dacă nu există o comunicare bună între consultant și partener.